سرویس غذا خوری 29 پارچه داتیس سرمه ای سری نئو کلاسیک چینی زرین ایران

بخرید و 1,250 تومان تخفیف در خرید بعدی بگیرید !

سرویس غذا خوری 29 پارچه داتیس سرمه ای سری نئو کلاسیک چینی زرین ایران

نئو کلاسیک حاصل بکارگیری دانش بروز و فناوری بی همتای ما برای رویکردی امروزی به دوران شکوهمند ویکتورین و پذیرایی به سبک نجیب زادگان اروپایی است.
سرویس چینی نئو کلاسیک انتخاب آن دسته از افرادی است که در کنار کارائی و مدرنیته به سبک های هنری و فرهنگ پذیرایی دوران پس از رنسانس علاقه مند هستند.

ترکیب سرویس غذا خوری 29 پارچه داتیس سرمه ای سری نئو کلاسیک چینی زرین ایران

  • سالاد خوری بزرگ: یک عدد با قطر 25 سانتی‌متر
  • سالاد خوری کوچک: شش عدد با قطر 14 سانتی‌متر
  • دیس: دو عدد با قطر ( 42 × 1 ) + ( 38 × 1 ) سانتی‌متر
  • بشقاب غذا خوری: شش عدد با قطر 27 سانتی‌متر
  • بشقاب خورش خوری: شش عدد با قطر 23 سانتی‌متر
  • بشقاب میوه خوری: شش عدد با قطر 20 سانتی‌متر
  • نمک پاش: دو عدد با گنجایش 65 سی سی

نکات کاربردی


تزیین شده به روش IGD ( دکور داخل لعابی ) چیست؟

در ظروف تزیین شده به روش IGD ( دکور داخل لعابی )، که در ایران انحصاراً توسط شرکت چینی زرین ایران تولید و عرضه می شود، لعاب مانند لایه ای شفاف و محافظ روی طرح ها و نقوش را می پوشاند که موجب درخشش فوق العاده نقوش روی ظروف می شود و همچنین مقاومت آنها را در برابر شست و شو بسیار بالا می برد، بنابراین:
  • استفاده از مواد شوینده به هیچ وجه موجب آسیب دیدن نقوش آنها نخواهد شد و برای استفاده روزمره و شست و شوی مکرر در ماشین ظرفشویی کاملاً مناسبند.
  • همانطور که می دانید، قرار دادن فلزات در اجاق مایکروفر می تواند به خود اجاق و احیاناً ظرف فلزی آسیب برساند. به همین دلیل از قرار دادن ظروفی که در طرح آنها از طلا استفاده شده، در مایکروفر خودداری نمایید. برای این منظور می توانید از انواع ظروف چینی بدون طلا استفاده کنید.
  • استفاده از مواد سفید کننده مانند وایتکس،  برای سلامتی انسان مضر است. لیکن در صورت نیاز از محلول رقیق شده در زمان کوتاه استفاده نمایید وحتی المقدور از تماس مستقیم این مواد با طرح روی ظروف جلوگیری کنید. پیشنهاد می شود از پودر ظرفشویی مرغوب به عنوان جایگزین سفیدکننده استفاده نمایید.
  • پایه های ظروف چینی بنا به ضرورت های فنی تولید فاقد لعاب است و اگرچه به دقت صیقل داده می شوند، به علت سختی بسیار بالای بدنه چینی می تواند روی سطح لعاب ظروف زیرین و یا میزهای شیشه ای خط و خش ایجاد نماید. به همین دلیل پیشنهاد می شود در زمان دسته کردن ظروف تخت از ساییده شدن شدید آنها روی یکدیگر جلوگیری نمایید. قرار دادن یک دستمال بین ظروف به این منظور کمک می کند.
  • ظروف تزیین شده به روش IGD ( دکور داخل لعابی ) با ذکر عبارت زیر در پشت ظرف مشخص می گردند:
    • "Inglaze Decoration"  و "Dishwasher Safe" برای طرح های طلا دار
    • "Inglaze Decoration"  و "Microwave & Dishwasher Safe" برای طرح های بدون طلا
  • برای تزئین محصولاتی که به روش داخل لعابی با نقوش طلایی دکور شده اند، از لایه ای بسیار ضخیم از طلای 24 عیاراستفاده می شود. سپس پوششی شفاف و سخت از جنس لعاب چینی این نقوش را محافظت می کند تا شست و شو های مکرر و گذر زمان باعث فرسایش و محو شدن این نقوش نشود. استفاده از این روش به نقوش طلایی جلوه ای مات و رنگ طلایی بی نظیری می دهد که مشابه آن در ظروف طلا دار عادی وجود ندارد. به خاطر داشته باشید که محصولاتی که با طلای داخل لعابی تزئین شده اند ( همانند زیور آلاتی که از طلای 24 عیار ساخته شده اند ) به خاطر انعطاف پذیری زیاد طلا به راحتی و حتی از پشت لعاب خش می افتد که این مطلب خود نشانگر ضخامت زیاد نقوش طلایی به کار رفته در این محصولات است ولی موجب نگرانی از جهت از بین رفتن این نقوش نیست.

تفاوت محصولات درجه عالی و درجه یک چیست؟

کلیه محصولات چینی زرین اعم از درجه عالی و درجه یک از لحاظ نوع مواد اولیه مصرفی و فرایند تولید یکسان هستند. در مورد محصولات درجه عالی سختگیری و کنترل کیفی فوق العاده ای، فراتر از الزامات پیش بینی شده در استاندارد ملی 1164 ظروف چینی صورت می گیرد تا محصول از هر لحاظ بی نقص باشد. اما در سرویس های درجه یک ممکن است بعضا قطعاتی وجود داشته باشد که دارای عیوب بسیار کوچک و قابل اغماض باشند که در اغلب موارد برای افراد غیر متخصص قابل تشخیص نیست. در عوض سرویس های  درجه یک از قیمت مناسبتری برخوردارند.
در نهایت با احترام به حقوق مصرف کنندگان جهت اطلاع کامل مشخصات از محصول خریداری شده، درجه کیفی محصول بر روی برچسب اطلاعات نصب شده در وجوه کناری کارتن آن مشخص شده است. محصولات درجه عالی با "برچسب سبز رنگ" و عبارت "درجه عالی" و محصولات درجه یک با "برچسب سفید رنگ" و عبارت "درجه یک" در یک وجه کارتن مشخص شده است.

آیا ظروف چینی بهداشتی هستند؟

تحقیقات متخصصین تغذیه نشان می دهد ظروف چینی بهداشتی ترین وسیله برای سرو و نگهداری مواد غذایی هستند. از میان انواع ظروف چینی، محصولات چینی زرین ایران که از نوع  چینی سخت هستند، به دلیل دمای پخت بسیار بالا ( 1400 درجه سانتیگراد ) دارای صیقلی ترین سطوح و جذب آب صفر هستند و با استفاده از فن آوری دکور داخل لعابی که مانع تماس مستقیم مواد غذایی با نقش روی ظروف می شود عملا بالاترین سطوح جهانی استاندارد کیفی و بهداشتی را به مصرف کنندگان ارائه می کند.
مــزایا
مــعایب